fredag 22. april 2016

Fatboy i fint driv

Her er Fatboy i fint driv med nordavinden. Hvor den kom fra og hvor lenge den har ligger i sjøen vet jeg ikke. Den ble funnet syd for Malmøya 150 meter fra land på vei sydover.

Under dagens tur kom det snø/haggelbyger og med vindkuler i bygene.  Deilig med litt liv på sjøen. Jeg hadde sluken ut på turen uten resultat.

Her har de en utfordring .....


Kort landsetting på Malmøykalven før siste strekket hjem.


6 kommentarer:

 1. Hvordan har du stanga når du har sluken ute?

  Hilsen
  "Har mistet to stenger på tre turer i det siste, ikke kjøpt ny ennå".

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Miamaria

   Fatboyen var for fat - så den fikk seile sin egen sjø.. Indre Oslofjord er en lukker fjord, så det kommer til land alle steder.

   Fiskestangen har jeg liggende med tuppen bakover og med snellen festet i strikkene foran meg. Jeg bruker bremsen på snellen til å høre når fisken biter eller kroken i bunn.
   Med å ha haspelsnellen foran seg, er det lett å slippe ut snøre og lukke bøylen når sluken er komet langt nok ut. Stangen tar ut av strikken og holder i begge hender når jeg sveiver inn.

   Skit fiske!

   Slett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
  3. Ja her ble det litt krøll når jeg først skrev feil, og så slettet feil kommentar... Men i hvert fall - takk for TIPS. :)

   Slett
  4. Hei. Ja det blir rot av og til, og med alle de skrivefeilene jeg nå ser at jeg hadde i mitt svar så håper jeg du har forstått hva jeg mente. :-)

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett