torsdag 12. mai 2016

På tur fra Holmen med padlevenn

Asker kajakklubb sine lokaler rett ved Holmen fjordhotell ligger flott plassert med fin tilgang på åpent hav og fin skjærgård. Bilvei frem og god parkering. Bukker for  spyling og tømming av kajakken etter tur. Og da er det lurt å flytte bagasjen før man begynner å spyle, ikke sant Niels Erik .... Bildet er tatt etter turen.

Egen kajakkbrygge og en sandstrand til høyre for de som vil den veien ut. Bildet er tatt etter turen og det har blitt litt bølger fra solgangsbrisen som kom underveis.

Niels Erik klar til start for årets første tur :-)

Stille og fine forhold. Her skal vi under broen ved Konglungen.

Kort stand for en kaffekopp på Bjerkøya. Etter den kaffekoppen var capsen til NE borte ??

Her uten caps! Bak ser man huset som en gang var en aktiv vindmølle.

Frisk vegetasjon på Raudskjæra!

En sjenert Svane på tur ...

Vi runder østenden av Gåsøya og har Nesoddlandet foran oss.

Det var grunt under denne broen på østspissen av Gåsøya.

Under matpausen på Langåra tok jeg på meg en T-shirt, som jeg klarte å legge igjen på Langåre ved ombytting til padletøy. Tydelig at rutinene ikke er på plass ennå! 


2 kommentarer:

  1. Du all verden så mye du kommer deg ut på tur for tiden! Det har kanskje med været å gjøre? ;) Så herlig ut, dette. (Men synd med klærne som forsvant. Rene strippeshowet denne bloggen, he he.)

    SvarSlett
  2. Når vanntemperatur er kommet opp i 12 grader og luften 15-20, er det deilig å tre ut av tørrdrakten og på med litt neopren. Ikke så farlig om du blir litt svett og du kan ta av skjorta på land og legge den til tørk i solen :-) .... men helst ikke glemme den hvis man bytter til tørr skjorte :-(

    SvarSlett