lørdag 5. juni 2010

Akerøya - Asmaløy - Enhuskilen

Etter en fin natt med mye fuglekvitter og urolig søvn, inntok vi en fin frokost med egg og bacon. En fin start på dagen. Vi pakket sammen og satte kursen østover. Fortsatt utaskjærs da det var lite vind. Vi rundet spissen av Asmaløy og snudde nordover med vinden i ryggen. Da vi kom lengre innover økte båttraffikken vesentlig og glade sommerfolk dukket opp i hyttene. Dette er sommer :-). Bare badetemperatur manglet.

Som dere ser er vi langt hjemmefra og tiden på dagen kan sees. Vannet er flatt og fint, nesten uten vind. Håkon har morgenprat med Beate mens vi dupper utenfor Asmaløy syd.

En svane i flukt. Vi har rundet Asmaløy syd og er på vei nordover. Kirkøy sees i bakgrunnen.Rast på en holme nord for Spjærøy.
Sommer ...... og det blir varmt med neopren. Deilig å få lufte seg litt.Trivelige hyttefolk i Enhuskilen. Kanskje møter vi ham i kajakk en gang .......

1 kommentar:

  1. Ja dette så ut til å ha vært en super tur. Herlig vær og utaskjærs. Skulle gjerne tatt den turen en dag, utenfor Papperhavn og Utgårkilen. Gamle trakter !

    SvarSlett