søndag 10. oktober 2010

Flott høsttur med sol og stille

Sol og stille, og nesten ingen båter på sjøen. Første tur med tørrdrakt med tynn ull under etter sommerens lette antrekk. Det fungerte fint og jeg ble ikke for svett inni drakten.
Først ut til Langøyene der jeg gikk i land og tok av ett lag på overkroppen. Tok også av trekket slik at nedre del av drakten fikk puste bedre.
Deretter forbi Husbergøya og sydover til Storeflu. Hadde tenkt å gå land der, men valgte å la alle Skarvene få være i fred på denne lavvannsøya. Tok kursen rett mot Ingierstrand og gjorde strandhugg på baderstranden. Varm drikke og lunsj i solen gjorde godt. Fulgte land tilbake til Ormsund. Kroppen fungerte bra etter all tetting av hull. Kjente bare litt ved brå løfting av kajakken.  Ikke kamera med i dag :(


Storeflua er en grunne som bare synes ved lavvann. Området er grunn i ett stort område og det er 3 staker som markerer grunnene.

2 kommentarer:

  1. Jeg vet hva du mener med "tetting av alle hull", men kanskje ikke alle som leser! Fint bilde jeg fikk på smsn, så herlig ut. Vi får ta en tur sammen snart.

    SvarSlett