fredag 29. oktober 2010

Litt rundt om kring i gråværet

I gråværet ble det litt rolig rundt om kring. På vei tilbake begynte det å blås opp fra syd i forbindelse med en regnbyge, så da fikk jeg litt bølger i dag også. Padlet med wingåre for variasjonen, og oppdaget at wingåre og bølger var mye vanskeligere enn euroåre.
 Det begynner å bli litt fart i arbeidet ved Ormsund.
Kanskje får vi brygge for kajakkutsett snart.
 Har gått til anskaffelse av en Kokatat storm cag, som jeg prøvde i dag. En vindjakke som du tar utenpå vest og alt, og med trekk som passer rundt sittehullet. Fikk testet den litt da det blåste opp på slutten av turen. Den var lett å ta på i åpen sjø med litt bølger. Jeg følte at det var som å ta på seg en vindjakke når det blåser på fjellet. Romslig, lett å padle i og det var lunt inni. Denne blir nok favoritt tilbehør om sommeren i stedet for padlejakke og regnjakke, samt på kalde dager som vind og regnjakke. Det var grått og tungt i dag, men mildt med ca 6 grader. Husbergøya til høyre og Nesodden bak.
Håkan, i dag kan du loggføre 11 kongealker i områder Skjælholmen, Husbergøya og Langøyene.
Kanskje  dette kan være ett alternativ som kunst foran Operaen.......

1 kommentar:

  1. Å, synes du wingåre var verre i bølger? På hvilken måte? Jeg synes omvendt - så det spørs om det kan være en vanesak. Jeg padlet bare to dager med wingåra før jeg møtte bølger, men siden foretrekker jeg den for den sitter liksom fast i vannet, så da føler jeg at jeg har mer kontroll.

    Storm cag ser bra ut, takk for tips! Håper å høre mer etterhvert, om du fortsetter å trives med den. :)

    SvarSlett